Kategóriák

Asztalitenisz Webáruház Facebook oldal

Gyártók

Hírlevél

MOATSZ hírek

Nincsen RSS csatorna hozzáadva

Ahol az asztalitenisz kezdődik....

Tudtad hogy éppen az ország legnagyobb asztalitenisz webáruházában jársz?


 ______________________________________________________________________________________

Tisztelt Sporttársak!

Vásárlás előtt kérjük olvassátok el a vásárlási és szállítási feltételeket, melyekről levélben vagy akár telefonon is érdeklődhettek.

_______________________________________________________________________________________

 Amit kínálunk....

  • Az ország legnagyon és legszélesebb termékkínálata
  • Nagy raktárkészlet, a legnépszerűbb termékek azonnal megvásárolhatók
  • Sok márka termékei csak és kizárólag itt szerezhető be
  • A lehető legteljesebb információkat nyújtjuk a termékekről, felszerelésekről, saját tapasztalatunkat is átadva

 

Tesszük mindezt úgy, hogy több mint 30 éves versenyzői tapasztalattal a hátunk mögött, még a mai napig is játékban vagyunk...... sikeres utánpótlás nevelő munkánk eredményeként pedig már sok-sok országos dobogós hellyel büszkélkedhetünk.

Tehát bátran fordulhattok hozzánk nem csak a termékekkel, de egyéb szakmai kérdésekben is, örömmel segítünk mindenben, ami asztalitenisz.

 
 
Új
 
A termékeknél lehetőség van véleményt formálni magáról a termékről. Arra biztatunk benneteket, hogy használjátok bátran ezt az opciót is, segítve ezzel másokat az esetleges választásban.

Amit kérünk a "megjegyzések" opció használatakor, hogy objektíven írjátok le tapasztalataitokat magáról a termékről. Akár még fórumozásra is lehet használni, hiszen nem vagyunk egyformák, és nem mindegy mit mivel és hogyan használunk.
 
 Nyári táborozás
 
 

 

Kövess bennünket a Facebook -on is ! Csak kattints az ikonra

Kellemes böngészést, felfedezést kívánunk az új felületen !


ANDRO RasanterA türelmeteket is szeretnénk kérni egyúttal...... a sok száz, ezer terméket újra fel kell tölteni egyesével az áruházba, mely bizony időbe telik. Így ha valamit még nem találtok meg az áruházban, amit vásárolni szeretnétek, az árlistából kitudjátok nézni, és e-mail -en ( oazisshop@gmail.com ) meg is tudjátok rendelni azt.

Megértéseteket és türelmeteket előre is köszönjük !
Fontos

Vásárlás alkalmával ha sikeres volt, az automatikus rendszer egy levelet fog azonnal küldeni a sikeres vásárlásról. Ha ez a levél nem érkezik meg, az azt jelenti, hogy nem lett végigmenve teljesen minden vásárlási lépés, nem lett befejezve maga a vásárlás, ami így érvénytelen.

A webáruházból való vásárlás alkalmával minden vásárlást egy újabb levélben visszaigazolunk, és tájékoztatást adunk a vásárolt tekmékekről.
Kérjük figyeljétek postaládátokat, mert válaszként egyben megerősítést is kérünk a vásárlásra. Csak ekkor, a megerősítő leveletek megérkezése után kerül aktiválásra a vásárlás !

A vásárlás, a termékek árai a postai szállítási díjat nem tartalmazzák !