Kategóriák

Asztalitenisz Webáruház Facebook oldal

Gyártók

Hírlevél

Ahol az asztalitenisz kezdődik....

Tudtad hogy éppen az ország legnagyobb asztalitenisz webáruházában jársz?


 

Amit kínálunk....

  • Az ország legnagyon és legszélesebb termékkínálata
  • Nagy raktárkészlet, a legnépszerűbb termékek azonnal megvásárolhatók
  • Sok márka termékei csak és kizárólag itt szerezhető be
  • A lehető legteljesebb információkat nyújtjuk a termékekről, felszerelésekről, saját tapasztalatunkat is átadva

 

Tesszük mindezt úgy, hogy több mint 30 éves versenyzői tapasztalattal a hátunk mögött, még a mai napig is játékban vagyunk...... sikeres utánpótlás nevelő munkánk eredményeként pedig már sok-sok országos dobogós hellyel büszkélkedhetünk.

Tehát bátran fordulhattok hozzánk nem csak a termékekkel, de egyéb szakmai kérdésekben is, örömmel segítünk mindenben, ami asztalitenisz.

____________________________________________________________________________________
 
Új
 
Hamarosan kapható lesz az új, műanyag labda. Több cég nyárra, vagy nyár végére ígérte az új labdájuk megjelenését..... még fejlesztik, finomítják, próbálják játszhatóvá tenni.
De lesz aki már kiadja, így ki is lehet próbálni.
 
Árban sajnos semmi jót nem tudunk ígérni, az edzőlabdák közel lesznek a mostani *** labdák árához sajnos..... egy kisebb vagyon lesz azoknak a kluboknak, akik soklabdás edzéseket tartanak.
 
Hogy a MOATSZ mikortól teszi kötelezővé azt nem tudni még, viszont nemzetközi szinten már augusztusban is lesz verseny, amit az új labdákkal rendeznek......
 
___________________________________________________________________________________


FRISS   

Tisztelt vásárlóink ! 

Április 26-án ismét Budapesten leszünk a Statisztika, Ormai csarnokban, és szívesen felviszünk bármilyen terméket. Így nincs postaköltség, és személyesen átlehet venni a termékeket.
 
____________________________________________________________________________________
 
 
 

Kövess bennünket a Facebook -on is ! Csak kattints az ikonra

Kellemes böngészést, felfedezést kívánunk az új felületen !


A türelmeteket is szeretnénk kérni egyúttal...... a sok száz, ezer terméket újra fel kell tölteni egyesével az áruházba, mely bizony időbe telik. Így ha valamit még nem találtok meg az áruházban, amit vásárolni szeretnétek, az árlistából kitudjátok nézni, és e-mail -en ( oazisshop@gmail.com ) meg is tudjátok rendelni azt.

Megértéseteket és türelmeteket előre is köszönjük !
Fontos

Vásárlás alkalmával ha sikeres volt, az automatikus rendszer egy levelet fog azonnal küldeni a sikeres vásárlásról. Ha ez a levél nem érkezik meg, az azt jelenti, hogy nem lett végigmenve teljesen minden vásárlási lépés, nem lett befejezve maga a vásárlás, ami így érvénytelen.

A webáruházból való vásárlás alkalmával minden vásárlást egy újabb levélben visszaigazolunk, és tájékoztatást adunk a vásárolt tekmékekről.
Kérjük figyeljétek postaládátokat, mert válaszként egyben megerősítést is kérünk a vásárlásra. Csak ekkor, a megerősítő leveletek megérkezése után kerül aktiválásra a vásárlás !